Holaaaaaaa!

Gold Digger

gold

Hej jeg hedder Anna, og jeg har et problem… HEEEEEEEJ Annaaaaa (skal I så sige…)

Min besættelse af guld og glimmer men især guldkæder går waaaaaaaay back. Det kan ikke blive stort og vildt nok. Det føles næsten som om, at jeg er blevet forbyttet på fødegangen, da jeg burde være vokset op i Harlem, og have haft en mor, der gav mig troen og selvtilliden til at få en rap-karriere. I stedet for voksede jeg op i 2860 Søborg, hvor jeg fik en mor, der sørgede for, at jeg ikke måtte tage til optagelsesprøve på det Kongelige Teater, da jeg ellers var sikker på at en karriere som balletbarn, var liiige mig… Min mor havde set mig til springgymnastik, og ville gerne spare mig for ydmygelsen… Tak mor…  Min balletkarriere tog hun fra mig, men ikke min besættelse af guld…

golddigger

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Holaaaaaaa!