5 tips til lidt mere hverdagsluksus!

Pants on fire!

fullsizerender

For tiden har jeg mest lyst til at have joggingbukser og pelstøfler på – gerne hver dag og hele dagen. På arbejde, når jeg kommer hjem, og når jeg skal sove. Det gør jeg selvfølgelig ikke… Men det er alligevel fristende, at klikke flere par af de bløde bukser hjem og bare owne det, og kalde det min nye uniform!

De vilde tøfler fandt jeg i en forretning i Århus, der hed noget så moderne som: T.R.E.N.D. og bukserne kan købes hjem her: http://www.asos.com/daisy-street/daisy-street-relaxed-joggers-with-flame-side-stripe/prd/8083238?iid=8083238

er

fullnder

2 kommentarer

 • Jeg er altså vild med sutskoene!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • itsbanannas

   Hahah 🙂 Tak – jeg elsker dem også. Så meget at jeg også købte et par i lyserød 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 tips til lidt mere hverdagsluksus!