Pants on fire!

Virker La Mer?

fullsizrender

Som tidligere nævnt skal man sige højt til universet, Mother Theresa og ens venner, hvad det er man ønsker sig. For ofte sker der det, at det går i opfyldelse… Et af mine livslange ønsker har været, at prøve La Mer – ja for dig kan det måske virke tåbeligt 😉 Men luksusdyret i mig har altid drømt om at smøre mig ind i de luksuriøse cremer, og se om de rent faktisk gør en forskel. Virker lortet som de ville sige i Jylland?

Nå… som sagt opfyldte flaskeånden mit utrolig overfladiske og 1 world agtige ønske, og der landede en række La Mer produkter på min toilethylde.

Min veninde som jeg fik herlighederne af, gav mig strenge instrukser om, hvordan de skulle bruges, og da hun ved, at jeg ikke er nærig med produkter, og jeg nemt kan bruge en flaske shampoo på en uge, hvor det tager normale mennesker en måned, kiggede hun mig dybt i øjnene og sagde: Anna… de er meeeeeeeget drøje i brug. Brug ganske lidt. Jajajaaaaaaaaa sagde jeg.

Nå men virkede det så tænker du? Giv os nu svaret…

Du må lige vente lidt endnu…

Som den opmærksomme læser nok har bemærket, er jeg hverken dermatolog, biolog, beauty blogger eller arbejder i Matas. Så der er ingen videnskabelig forklaring eller stor test bag dette. Det her er mine umiddelbare observationer og tanker, du kan læse.

Nå men hvem, hvad, hvor – tænkte jeg selv? Det jeg kunne læse mig frem til var, at bag La Mer gemmer sig en vild (og måske sand) historie om Dr.Max Huber, der var ude for et laboratorieuheld, som medførte en masse ar. Han brugte 12år på at udvikle en unik eliksir, af havtang og biofermentering, der på magisk vis fjernede alle hans brandsår. Derfor er den eliksir en del af alle La Mer produkterne, og deraf navnet – La Mer. Det lyder jo alt sammen ret vildt og naturligt med et twist af doktor – jeg var solgt.

Derfor gav jeg mig straks i gang med at bytte mine normale hudplejeprodukter ud med de smukke nye flakoner og pludseligt gik mit badeværelse fra at være en basic bitch til at være Beyonce.

img_5587

Der er 5 step i den produktrække jeg testede.

1: ”The cleansing lotion”

2: ”The treatment lotion”

3: ”The eye concentrate”

4: ”The lifting contour serum”

5: ”Créme de la mer”

Step 1 er en lækker rensemælks agtig sag. Jeg har aldrig været særlig vild med denne type renseprodukt, da jeg egentlig altså føler, at man bare tværer skidtet rundt i ansigtet og ender med at føle sig mere fedtet end før. Men jeg må give La Mer at denne her føles let og lækker.

Step 2 må vel betegnes som en slags skin tonic. Den skal duppes på huden efter man har fjernet ”The cleansing lotion”. Den er mild og absorberes hurtigt – men so far føles step 1 og 2 meget normalt og ikke 1700kr. Værd. Nååå videre til step 3 ”The eye concentrate”. Denne bandit var den, der gav min veninde udslæt (så hun måtte give produkterne til mig) og hun har endnu en veninde, der prøvede det samme. Men min øjenhud er åbenbart mere hårdfør og tager ikke skade. Den føles let og ikke fedtet og føles som om, at den virker. Det virker til at min hud om øjnene får et lille kick, når jeg smører det på.

”The lifting contour serum” er næst sidste step. Den skal smøres på i runde bevægelser op af, så man stimulerer ansigtsmusklerne. Den er igen meget normal og føles som mange andre serummer, jeg har prøvet.

Le grand finale er den hvide ikoniske krukke fuld af det påståede vidundermiddel ”Créme de la mer”. Cremen skal tage op af krukken med en lille ske og varmes op mellem fingrene inden den skal duppes på ansigtet. Cremen er ekstrem fed og meget drøj i brug, og jeg føler mig en smule fedtet efter hver gang, jeg har taget den på. Fugt er vigtigt ved vi jo, men denne sag er utrolig fed.

fullsiznder

Så summa summarium – det ser utrolig dyrt og Nordsjællands-agtigt ud, at have stående på ens badeværelse. Men efter at have brugt det meste af det op, er jeg ikke på vej i Magasin, for at forsyne mig med mere. Bevares – det er lækre produkter (øjencremen er min favorit) og der er noget meditativt ved at følge rutinen og med forsigtighed smøre og duppe osv. Min hud har været pæn i den periode, jeg har brugt den. Men jeg er ikke blevet stoppet på gaden af folk, der falder i svime over min babyhud, min kæreste har ikke sagt, at jeg ser 10år yngre ud, og mine smilerynker er der stadig. Jeg er glad for, at have testet dem og set på egen krop, at det ikke et et vidundermiddel – desværre… Såååååååå…. Tak for denne gang La Mer – vi ses nok ikke igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pants on fire!