Virker La Mer?

Se den nu nu nuuuuu!!!

Der er intet bedre, end at finde en ny serie blive fuldstændig fanget af den, og så have tid til bare at binge watche den. Det skete for mig og min kæreste her i går… En søndag, som ikke kunne blive mere søndagsagtig (regn, træthed, og ingen planer) som så tog verdens bedste drejning.

Vi tænkte lad os se en film. Jeg tændte for Netflix og var allerede ved at give op. Netflix er lidt blevet, hvad Blockbuster var engang… Hvor man stod i neonrørenes skær og skulle træffe en beslutning meget hurtigt, så man kunne skynde sig hjem og hygge sig. Samme opgivende irriterende følelse kan Netflix give en… Når man skal vælge mellem dårlige 90’er film eller tage chancen med noget, Netflix anbefaler en, hvor man ved at chancerne for at man skal vælge om er pænt stor.

Nå tilbage til det positive…. The Keepers. Jeg havde hørt godt om den, og tækte jaja vi giver det en chance. Og hurra for det. Hvis du kan lide krimi, dokumentar og omg – den havde jeg ikke regnet ud, well så er denne serie også noget for dig.

Du får 7 afsnit, hvor du i slutningen af hver episode tænker – damn it – endnu en cliffhanger – lad mig se mere.

Kort fortalt (og uden at afsløre noget) handler den om Sister Cathy (en ung nonne), som blev myrdet i 1969. Her mange år efter (jeg gider ikke at regne ud, hvor mange det må du selv gøre) er sagen stadig ikke opklaret. Hendes 2 gamle elever (Sister Cathy var lærer på en katolsk pigeskole) har ikke opgivet at finde morderen. De bruger nu deres pensionistliv på at lege detektiver, og de er helt fantastiske og så seje.

Jeg kan ikke sige mere end: Se den! For så kommer jeg til at afsløre noget… Så tænd for Netflix, sluk telefonen og voila du har 7 timers underholdning!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Virker La Mer?