Will you accept this rose?

SAY CHEEEEEESEEEEEE!!!

fullsizerender-kopi

Når man kommer på besøg hos mig, er der et lille ritual. Find en ting fra mit hjem, stil dig foran en hvid væg, sig appelsiiiiiiiin, og 1,2,3 du hænger på min væg.

Det er en ide, jeg har ’lånt’ fra min kæreste, som tager et polaroidfoto af folk første gang de kommer ned i hans atelier. Da jeg fik et kameraet af ham var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville gøre det samme hjemme hos mig.

Det er utrolig hyggeligt dagligt at blive mindet om, hvor mange fantastiske mennesker, man kender. Men også utrolig sjovt at se, hvilken ting fra mit hjem folk vælger at posere med. Mine porcelænsdyr er i høj kurs, kan jeg roligt sige… 😉

 

fullsizerender

fullsizernder

fullsizerender

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Will you accept this rose?