Hvad må du poste på Sociale medier?

Kald mig bare en tøffelhelt!

img_6572

Okay besættelsen af sjove tøfler er officiel. Uden at jeg selv har bemærket det, har jeg købt et nyt par, hver gang muligheden bød sig.

img_6573

Jeg bor pt. i de sorte fra Oh by Kopenhagen, H2O og Freja Wewer, da de bare gør alle outfits bedre. De orange har so far bare pyntet herhjemme, da jeg føler mig som Ronald McDonald, hver gang jeg tager dem på. Det er der jo som sådan intet galt i. Tænk på hvor mange mennesker, han hver dag gør glade og mætte. Så de skal nok få mulighed for at berige verden med deres skønhed. Om lidt…

img_6574

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad må du poste på Sociale medier?