Pink lady!

Et kig i spåkuglen…

img_6956

I går tog jeg mig selv i at tænke – woooow livet er godt nok vildt, sjovt, uforudsigeligt engang i mellem. For hvis jeg for mange år siden havde fået et kig i spåkuglen, og set at den 8/8 -2017 sidder du i en lille by udenfor Vancouver, Canada og fejrer, at din svigerfar går på pension, mens i omringet af byens lokale, der er barberque på grillen, en maskot der hedder PayDay, og gamle mennesker der gerne vil tale med dig… Så havde jeg nok sagt, jajajaaaaa spåkone – få dig et rigtigt arbejde. For det der må du længere ud på landet med.

Men altså… det var min dag i går.

img_6957

(Som mine armhuler så fint illustrerer er vejret forrygende i Vancouver)

img_6959

Men ja… der er noget dejligt i ikke at vide, hvad fremtiden bringer.

Måske er jeg stadig ligeså glad for min Realisation Par kjole? Måske er jeg blevet bedre til at tage hoppe-fotos? Måske befinder jeg mig i et helt andet eksotisk land? Who knows? Time will tell…. dadada daaaaaaaaaaaaa.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink lady!