Den Lille Havfrues indkøbskurv!

Holaaaaaaaaaaaaa!!!

Man kunne måske mene, at det ikke burde være mig, der stod forrest i ferie-køen efter mit Vancouver, Seattle, Mallorca rejseri. Meeeen sagen er den, at jeg i morgen aften pakker sydfrugterne og tager på en forlænget weekendtur til Madrid. Min rejsebuddy bliver Berg min gamle gymnasieveninde.

Vores sidste rejse sammen var da vi som 19årige tog rygsækken på ryggen (sjovt nok) og en flyver til Sydamerika. Så det er et par år… okay mange år siden, vi har delt seng og eksotiske drinks. Så jeg glæææææder mig.

img_7018

Men da jeg kun har 1,5 døgns erfaring med Madrid, som bød på et arbejdsarrangement, fodbold på Bernabeu, og være fuld på en hotelbar, har jeg desperat brug for masser af tips og tricks til byen. Så hvad siger du mine fine blogven? Har du en anbefaling? Hvor skal mine nye denim-sko danse salsa henne? Hvor serverer de det bedste tapas?

img_7415

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den Lille Havfrues indkøbskurv!