Keeping Up with joggingbukser...

STRESSSSSSSSSSSSSSS!!!

Midt i Kardashians-indlæg, outfit-fotos og sjove gifs har jeg lige lyst til at bringe lidt andet til blogger-bordet.

En af de ting jeg har tænkt meget over på det sidste er nemlig noget så kedeligt og usexet som stress. For når man som mig arbejder i reklamebranchen, er det altid med en smule stolthed i stemmen, at folk siger: Jeg har sindssygt travlt… OMG – jeg har ikke haft tid til at svare på mails siden frokost, eller ja jeg blev nødt til at arbejde på det i weekenden, eller ej jeg har bare sovet sååå dårligt, fordi jeg er så stresset over xx.

Indtil fornylig har jeg accepteret det, og tænkt jamen sådan er det jo… Hvis man er dygtig, så SKAL man være stresset eller have virkelig travlt. Men det er jo noget fis… Der er ingen mennesker, der bliver dygtigere, en bedre chef/kollega/ ven/kæreste eller får et bedre helbred af at gå rundt med en konstant frygt for, at man ikke kan nå sine ting eller, at det man afleverer ikke er ordentligt.

Jeg er selv blevet et gladere menneske af at prøve at eliminere så meget stress, som jeg kan. Det har jeg gjort ved at følge disse 3 steps:

1: Jeg har slået min arbejdsmail fra på min telefon

2: Jeg arbejder kun over, hvis det er VIRKELIG nødvendigt

3: Jeg har sagt til mine kollegaer, at de altid kan fange mig på messenger eller sms. Så slipper man nemlig for at tænke, eeeej jeg skal jo liiige åbne min arbejdsmail kl.21.30, for at se om der er sket noget vigtigt.

+ jeg hver dag prøver at minde mig selv om, at jeg er dygtig og en god kollega.

At udsætte sig selv for stress, er noget af det mest uelskværdige, du kan gøre mod dig selv, og som min guru RuPaul så klogt siger: If you can’t love yourself – how in the hell you gonna love somebody else…

img_7648

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Keeping Up with joggingbukser...