Ønskelisten!

Se min nye taske!

Kender I Vestiaire Collective? Hvis ikke er den bedste måde, at beskrive dem på som en luksus version af Trendsales.

Som bruger af netop TS, når man engang imellem et vist niveau af desperation over, hvor irriterende et site, det kan være (eller køberne er det nok nærmere… 😉 ) Derfor tænkte jeg, lad mig prøve at sætte lidt ting til salg et andet sted, og da Vestiaire så spændende og lækkert ud faldt mit valg på dem. Meeeen… Som den købelystne type jeg er, kom jeg selvfølgelig selv til at shoppe – og i dag kom det så med posten.

Voila:

img_7742

Det seje ved Vestiaire er, at handlen går igennem dem. Så når jeg nu køber noget, skal sælger sende varen til dem, hvorefter Vestiaire så tjekker varen. Så de agerer mellemmand, og du får papir på, at din nye designertaske er ægte. Virkelig fedt.

img_7743

Tjek gerne mine ting ud, jeg sælger f.eks. min virkelig awesome Stella Mccartney taske. Hvis du er interesseret, giver jeg en god special price for you min blogven 😉

https://www.vestiairecollective.com/women-bags

img_7744

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønskelisten!