Se min nye taske!

Et tip fra en supermodel!

img_7765

… Og neeeej det er ikke mig selv, jeg taler om. Men engang læste jeg et interview med verdens flotteste Helena Christensen, der kom med et ret godt tip. Hun sagde: “Gem det tøj, du er træt af, men alligevel ikke er helt klar til at give op”. Okay det var måske ikke ordret, det hun sagde, men pointen er der… og tippet giver altså god mening.

Jeg har fornylig pakket meget af mit sommertøj væk og fundet efterårsjakkerne, og de tykke trøjer frem. Og det var næsten som at få nyt tøj. Jeg fandt blandet andet min elskede vintage trenchcoat, som stadig er pretty awesome og midt i roderiet, lå min smukke, smukke perletaske, som står i perfekt kontrast til den lidt maskuline frakke.

img_7766

Så gem, pak ned og væk – og giv dig selv en gave om 1/2 års tid…

img_7767

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se min nye taske!