Et tip fra en supermodel!

Serie anbefalinger!

Det har egentlig aldrig været særlig sejt at sige, at man er vild med at se tv. Men det er jeg altså… Min mor ville ønske, at det var bøgerne, jeg brugte som afslapning, men nej – serier FTW!

Jeg har før givet mine anbefalinger her: http://itsbanannas.dk/2017  og her: http://itsbanannas.dk/its-show-time/ og da efteråret kan få selv den største bogorm til at sætte bøgerne på hylden og tænde for HBO eller Netflix, så skal I da få lidt anbefalinger. De kommer her…

1: Liar

Hvis du ligesom mig har slugt 6 sæsoner Downton Abbey, så ved du udmærket godt, hvem Liars kvindelig hovedrolle indehaver er. Denne gang er stuepigeuniformen dog skiftet ud med en mere tidsvarende påklædning, og temaet for serien er noget så ubehageligt som voldtægt. Men hvem er egentlig det virkelige offer?

God, god britisk dramaserie, som kan ses af både mænd, kvinder, kærestepar og andre typer med hang til dystert tv.

Se den på HBO.

2 The Crown:

Jeg er ikke royalist… og derfor er det britiske kongehus heller ikke noget, jeg ved specielt meget om. Alligevel fangede The Crown mig på nul komma fem. Vi ser, hvordan Queen Elisabeth overtager tronen fra sin fader, og hvordan det som ung kvinde er at skulle overtage et kongedømme, mens hele verdens øjne hviler på en. Jeg glæder mig allerede som en lille prinsesse til 2. Sæson.

Se den på Netflix nu.

3 Forsidefruer:

Man skal aldrig skamme sig over, hvad man ser… Derfor skal Forsidefruerne have en anbefaling, selvom du nok tænker “OMG – hvorfor ser du sådan noget crap Anna”. Meen søde bloggerven – det er fantastisk tv. Hvis man er vild med Real Housewifes of alle byer i USA og andet lækkert reality – så giv Forsidefruer et kig. Vi følger vores allesammens Amalie, Oddset Jannie, blogger Sara Louise, Ridepigen Tina Lund og andre søde typer.

Bliv underholdt på viafree.dk

fruerne_campaign_vertical_72dpi_web_01

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et tip fra en supermodel!