5 ting jeg har lært...

Girls, Girls, Giiiiirls pt.9

Hvis du er ny læser, så er Girls, Girls, Girls en hyldest til alle de seje kvinder i verden, jeg er fascineret af, af forskellige grunde. Du kan læse, hvem de andre er her: http://itsbanannas.dk/?s=girls

Dette indlæg skal handle om performancekunstneren Marina Abramovic.

17-abramovic-lede-w529-h352

Performancekunst kan jo godt lyde og virke lidt langhåret (på den ikke lækre måde). Men Marina Abramovic er langhåret rent fysisk men også i hendes kunst på en utrolig vild, smuk, hård og rørende måde.

index

img_7806

Denne her stige kan de fleste nok huske fra Sex & the city, hvor Carrie er på date med Petrovsky 😉 men ellers er det nok værket “The artist is present”, de fleste kender Marina Abramovic for.

Jeg er fascineret af, hvordan hun bruger sig selv i alle hendes værker og inddrager beskueren på en ny og grænseoverskridende måde.

img_7809

Jeg vil ikke lave den store kunstanalyse her og nu 😉 men i stedet for bruge min taletid på at komme med verdens største opfordring til at tage et smut forbi Louisiana, og se en samling af hendes værker fra de sidste 50år.

artblog-marinaabramovic-ule-bowarrow-crop-img5df-copy

Kom afsted du…

abramovic_breathinginbreathingout_0

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting jeg har lært...