Mascara-test!

En porcelæn-freaks bekendelser…

Hej jeg hedder Anna, og jeg er besat af sjove porcelænsting… “Heeeeeeeej Anna” – skal I så sige…

Jeg har før talt om at have en indre mormor… Hun står sjovt nok også, for en del af indretningen herhjemme. Derfor vil jeg nu tage jer igennem et udvalg af momsestilen, jeg dyrker på Nørrebro.

Mit første stilleben er en ny sammensætning af gamle dimser. Muslingelampen skal nok nærmere ses som en sød ting, da den giver minimalt lys. Men jeg elsker den… og det gør andre også. Mine sidste Airbnbgæster brugte 2 linjer af deres anmeldelse på at beskrive, hvor fantastisk lampen var. Haha…

img_7877

Næste levende billede er pingvinskålen, som jo kan indeholde slik, hårelastikker eller hvad man nu kunne tænke sig – et multitalent kan man næsten kalde den.

img_7878

Mine isbjørne er et af mine eneste fysiske minder fra min farmor. Hun havde en utrolig stor porcelænssamling, så disse bjørnebasser betyder meget for mig.

img_7879

Endnu en sjov lampe – nemlig den læsende asiatiske mand, som jo passer perfekt ind i mit lille bitte biblo.

img_7880

Vi forsætter der asiatiske tema ind i soveværelset, hvor denne skønhed har fået en ny funktion, nemlig som bling bling holder.

img_7881

… Og sidst men ikke mindst endnu en muslingelampe, her ved siden af min yndlingsvase, som jeg fandt til storskrald.

img_7882

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mascara-test!