En knap så uhyggelig dag!

Zumba socks!

Jeg har for et stykke tid siden rykket min træning fra et lækkert helseduftende yogacenter på Vesterbro til et svedlugtende Fitness World. Der er som sådan intet galt i det, og jeg nyder friheden, i at kunne træne når jeg vil og prøve forskellige sjove hold af.

Inden I dømmer mig og tænker WTF, så tag de positive briller på og tænk… jaa, hvorfor ik? Jeg har nemlig noget at fortælle jer… Jeg er blevet vild med at dyrke… okay jeg siger det… ZUMBA!

Der er noget helt vildt befriende ved at danse uden at skulle tænke på, at man skal se lækker ud, suge maven ind, lave ens moves sexy, at andre kigger på en, at man sveder osv. Man danser bare… med en helt masse andre damer, der også ser kikset ud, når de ryster røv. Der er ingen konkurrence… du skal bare give den gas… AAAAAH!

Men noget jeg ikke er ligeglad med er mit træningstøj. Selvom jeg bare skal danse for sjov, vil jeg gerne se ordentlig ud. Derfor er jeg lidt på udkig efter noget nyt og lækkert. Nu ville den normale bloggerdame jo så nok vise jer et par fede Adidas træningsbukser eller en lækker Nike top… men næææh nej – det er for kedeligt til mig. Så se her… Jeg har fundet 3 par strømper, som vil spice et hvert trænings- og normalt outfit op. Helt seriøst…  de er jo så absurd fede, og jeg kommer nok til at købe et par af dem… eller dem alle sammen.

 

12316473_11035518_1000

Køb dem her: https://www.farfetch.com/gucci

 

p00279086_d4

Køb dem her: https://www.mytheresa.com/balenciaga

p00263015_d4

Køb dem her: https://www.mytheresa.com/vetements

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En knap så uhyggelig dag!