Realisation Par rabat!!!

Det grimmeste møbel…

Tv-møbler er generelt ikke noget folk plejer at blære sig med. Man viser ikke folk rundt i sit hjem, og siger: “Her er mine PH-lamper, mit Hermes testel og til højre ser i mit fjernsynsalter” – det er generelt kendt som et grimt møbel, som bare skal være praktisk. Meeeeeeeen mine bloggervenner… Jeg gider ikke at finde mig I at leve med ting, jeg ikke synes er visuelt lækre. Derfor har jeg lavet mit eget…img_7865

Udover at jeg kan lide udtrykket, giver det også mine mange magasiner en funktion.

img_7867

Så hvad siger I så? Er det ikke bare smart? 😉

img_7866

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Realisation Par rabat!!!