Fødselsdagsweekenden!

Gaveregn!

Fødselsdagsweekenden bragte en masse lækkerier med sig. Det er jo så skønt at blive forkælet med materielle sager – det bliver man altså aaaaldrig for gammel til.

Et lille tema i mine gaver var “Havet er skønt” – da mine venner og familie ved at min indre Ariel svømmer op til overfladen temmelig ofte.

Se her lidt af de skønne gaver, jeg blev beriget med:

En smuk globus med lys i. Ikke noget jeg vidste jeg manglede – men jeg er så glad for den, og den giver mig lyst til at rejse. NUUU!!!

img_8292

2 stk’s smukke fotos jeg lige skal finde et par rammer til og denne lækre muslingeskål, der skal fyldes op med lækre sager.

img_8294

Den fineste søstjerne-ring.

img_8296

Min favorit parfume og lækker raw coconut butter, som man kan smører sig ind med uber alles (og tjek lige baggrundspapiret…) Jeg tror, jeg bliver nødt til at ramme det ind. Aftens joke gik på at jeg bare kunne bruge det som mit vision board 😉 For inderst inde drømmer jeg jo om at blive den 6 Kardashian/Jenner-søster.

img_8298

En alpacauld cute mormorpude og et par delikate strømpebukser.

img_8300

Og bare vent… det her var bare et lille udsnit af herlighederne. Resten kommer løbende 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsweekenden!