Detox!!!

LUKSUS!!!

Jeg har altid været lidt af et luksusdyr. Ikke at jeg er vokset op på den måde, men jeg har altid elsket at omgive mig med lækre ting, og da jeg var barn brugte jeg da også alle mine lommepenge i samme øjeblik, jeg fik dem – for der var jo ting, der skulle købes.

Jeg har (heldigvis) senere i livet lært at være lidt mere fornuftig med mine penge, og fundet ud af glæden ved ikke bare at købe noget asap – men rent faktisk overveje det en smule (læs mere om det her )

Meeeeen nu skal du heller ikke tro kære læser, at jeg er et skridt fra at blive økonomisk rådgiver i Luksusfælden. Nææææææææh nej – engang i mellem skal luksusdyret plejes (og især i disse nye singletider) så derfor slog jeg også til, da jeg så verdens flotteste strømpebukser (læs mere om det her)

I går ringede det så på døren, og Julemanden forklædt som UPS-mand overrakte mig PAKKEN. Som en 5-årig flåede jeg den op, og inden i ventede mig et guddommeligt syn. Da jeg kiggede på indholdet tænkte jeg: ”Sådan her ser luksus ud”.

img_8309

img_8311Måske var det influenza-tågerne, der påvirkede mig. Men jeg tog mig selv i at tænke, det her er en lille smule happiness i en kasse.

Jeg ved ikke om folk, der er vokset op med masser af penge og luksus får samme følelse, eller om jeg rent faktisk skal takke mine forældre, for at have lært mig at spare op og selv betale for mine ting? 😉 Eller om jeg for evigt skal være sur på dem over, at jeg ikke måtte få et rigtigt Adidas-sæt og selv skulle spare op til en Eastpak rygsæk (som endte med jeg købte en fake, fordi jeg var for utålmodig)

img_8312Men her er de så… Mine nye strømpebukser. De er amazing.

img_8317

img_8321Køb dem her: https://www.gucci.com/dk/

2 kommentarer

 • Anna

  Ej havde nok valgt dem i sorte😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Itsbanannas

   Det var også min første tanke 🙂 Men de kan først købes i sort om et par måneder, og jeg kunne ikke vente. Meeeeeeen de er nu også ret nice i beige, hvis jeg selv skal sige det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detox!!!