NYTÅÅÅÅÅÅR!!!

Nytårsforsætter!

Nu er det jo den tid på året, hvor alle har gode intentioner om alt, og nytårsforsætterne bliver kastet omkring i rummene, som var de ris til et globryllup.

Jeg har selv et par ønsker for året, så som at starte til spansk og bytte en del af mit mælkeforbrug ud af (mandel-,havre-, soya-mælk) da min krop bare ikke er rigtig glad for alt den dejlige komælk.

Meeeeeen udover det, har jeg også sat lidt andre ord og et par intentioner for mit år. Det kom til mig (nu lyder det helt guddommeligt, det var det ikke helt 😉 ) da jeg nytårsaftens dag tog til et fantastisk yogaevent, og fik lidt ro i hovedet til at tænke over 2017. I stedet for at sige til mig selv, at jeg skal tabe mig 5 kilo, shoppe mindre, spare mere op osv. vil jeg i stedet for bruge de her linjer som retningslinje for 2018:

Jeg giver slip på 2017 både de positive og negative ting, og går ind i 2018 med en vished om at alt er foranderligt (både det gode og det dårlige) og med en tro på, at jeg er god nok som jeg er, og er stærk nok til at træffe de rigtige valg, ved at lytte efter min egne følelser og fornemmelser.

Jeg giver slip på kontrollen og reglerne og tror på, at det der sker – sker af en grund, og ved at have tillid til mig selv og universet bliver jeg et gladere og friere menneske.

11_dsc0329 dive2web pippi-langstroempe tumblr_o4p9uguhef1tbseb8o1_500

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTÅÅÅÅÅÅR!!!