Valentines tanker <3

Lige i face!

Okay, okay, okaaaaaaaaaaaaaaaaaay… Jeg er ikke en beauty-blogger. Og her er et af beviserne hvorfor… img_8665

OH MY LORD, det er svært at tage et flot foto af sig selv med ansigtsmaske på, der skal få jer til at tænke: Uh yes – lad mig købe den. Så derfor vil jeg i stedet for bruge min ord til at fortælle jer om dette vidunder.

img_8667

Jeg har fået denne lækre ansigtsmaske af Australian Bodycare, og tænkte først: “Tea tree oil… det minder mig om slut 90’erne, hvor det var herre moderne og eksotisk og alle smurte sig ind i det. Så det var med en vis skepsis at jeg første gang smurte mig ind i ansigtsmasken. Meeeeeen – jeg måtte overgive mig da jeg vaskede den af. Mit ansigts var babyblødt, rent og lækkert. Masken lever op til sit navn og cleanser virkelig.

Selv siger de: Face mask er et multifunktionelt produkt, der renser og peeler (Naturlig peeling) huden med fine sandeltræ nøddeskaller og samtidig kan bruges som en dybderensende maske, der trækker urenheder op fra hudens porer. Den hjælper med at fjerne døde hudceller og andre urenheder, der kan tilstoppe porerne og danne hudorme, bumser og uren hud.

Og de lyver altså ikke… det passer!  img_8680

Sååååå kæmpe anbefaling herfra.

Køb den her: https://australian-bodycare.com/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentines tanker <3