Pæn pynt!

Hotlisten!

I bedste dameblads-stil er jeg klar, parat med min egen personlige hotliste 😉 Jeg dropper notlisten (for nu) da der sgu er nok negativitet derude i verden.

Sååååååååååååååååå er i GLAAAAAAAAAAAAR 😉

Her kommer nuuuuuuuuuuummer 1

Der var engang, hvor musikvideoer var tha shit og man kunne sidde og se dem i timevis. Men da tv-dagene er ovre er det som om, at der bare ikke er samme fokus på at lave awesome musikvideoer længere. Så når der endelig kommer en, der er værd at bruge tid på, fortjener den altså også lidt opmærksomhed. Så nyd lige det her…

Nr.2

Vi er ikke færdige med Childish Gambino aka Donald Glover. Udover at han laver lækker musik, har han også lavet serien “Atlanta”, hvor han selv spiller hovedrollen. Vi følger ham og hans venner, der prøver at slå igennem med deres musik. Jeg så hele første sæson på en flytur til Vancouver, og nød hvert minut. Så se den lige ik?!

Nr.3

Denne her taske… Jeg har talt om den før, og gør det gerne igen. Jeg elsker alt ved den. Køb den (til mig) her: http://www.elainehersby.com/

anemonebag_big_new

Nr.4

Mandelcroissanter fra Mirabelle, som jeg (desværre for sommerkroppen 😉 ) bor aaaaalt for tæt på. Hvis du kommer forbi – så gør dig selv en tjeneste og forkæl din krop med sådan en bandit.

mandelcroissant

Nr.5

Sidste punkt i denne omgang går til ASOS, og en ros til dem for ikke at vold-photoshoppe deres modeller, men viser dem som de ser ud… Og så er bikinien altså også ret nice. Køb den her.

skaermbillede-2018-05-07-kl-19-41-16

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pæn pynt!