Ikke god nok?!

Bikiniklar på nul komma fem!

Det lyder lovende ikke? Med frygt for at have lokket dig til at læse det her under falsk forudsætning, skal jeg lige komme med en disclaimer nu – følgende blogindlæg giver dig ikke slanketips, men bare et par gode råd og erfaringer fra en kropsforskrækket badetøjskøber.

11_dsc0124_v2-kopi

For jaaaaaa, juhuuuuu sommeren er her – men åååååh det betyder også mindre tøj, og for en lag på lag type som mig, er det altid en smule udfordrende. For 25 grader indbyder ikke ligefrem til at springe i mine fortrukne outfits. Så der er jo ikke andet at gøre, end at embrace det og nyde at være en sød, sommerdame.

Og speaking of varme og outfits så er det jo bikinisæson… og jep jeg burde sige, du har en krop, du har en bikini aka du har en bikinikrop, og det er jo også sandt. Men altså… det er heeelt forståeligt at de fleste af os, synes det er en smule grænseoverskridende første gang, vi skal ud i offentligheden og vise os frem i hvad, der minder om et sæt undertøj.

tumblr_ohw4s3qidw1un7trbo1_1280

Derfor har jeg selv udtænkt et par gode råd, der virker for mig.

1:

Når du skal prøve badetøj i en forretning, så tag lækker make up på, barber dig, der hvor du trænger til det, smør dig ind i creme. Altså gør dig dateklar… For jeg lover dig, at badetøjet ser en del pænere ud, hvis du fra start af føler dig flot.

 

2:

Tag badetøjet i flere størrelser, når du skal prøve det. Start altid med en for stor størrelse – for der er intet bedre end at tænke woooow, de er da godt nok alt for store de her bikinitrusser, lad mig da få en størrelse mindre.

 

3:

Hvis prøverummet er dit hadested – så bestil badetøj online og prøv det derhjemme i fred og ro. Jeg lover dig, at du ser langt pænere ud foran dit eget spejl, end i & Other Stories rædsels lys, der fremhæver alt dårligt.

 

4:

Når du har fundet dit sæt badetøj så gå rundt i det derhjemme. Vend dig til at have det på. Hør lækker musik og føl dig som en sexy sommer senorita.

 

5:

Er du ikke gode venner med din mave, så drop at tro at du SKAL have bikini på. Køb en badedragt. Så kan du slappe af og ikke bekymre dig om at suge maven ind.

 

6:

Kig ud og kig rundt… Ligner de andre på stranden eller i din gård Victoria Secrets modeller? Nej… Godt – accepter dig selv, som du er.

 

7:

Bare gør det – jeg lover dig, at når musikken først spiller, solen skinner og du har smurt dig ind i solcreme er det jo vidunderligt, at være på stranden og nyde solen.

tumblr_ovg9bcoyup1r8wg3no1_500

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke god nok?!