Sommer-følelser!

Få de længste vipper nu!!!

Jeg går ikke med specielt meget make up, men noget jeg (næsten) aldrig går uden, er altså mascara. Da jeg jo fra naturens side er rimelig Ginger spice, ser jeg bare ret så slask, træt, kedelig ud, uden…

Derfor har jeg i mange år jagtet den bedste mascara og de længste vipper.

Det har ført mig ud i mange forskellige produkter, behandlinger og oplevelser. Eyelash ekstensions var i en lang periode min go to – men efter et stykke tid, blev jeg træt af at bruge så meget tid og penge på det, så jeg søgte alternativer. Her var det at Revitalash kom ind i mit liv…  Og thank you Baby Jebus for det. Det har givet mig de længste vipper og i kombi med min nyfundne favorit mascara udgør de altså et vidundersæt, der giver Bambi baghjul.

Se selv her…

Uden mascara (hvis du skulle være i tvivl…)

Med mascara

Køb Revitalash her: https://nicehair.dk/revitalash

Køb mascaraen her: https://www.beautycos.dk/loreal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer-følelser!