Netflix-anbefalinger!

Opturs ting!

Der er mange ting at være glad for her i livet… (dybt – I know) Men her kommer et par ting, der har gjort mig ekstra happy på det sidste.

1:

Jeg har talt om min besættelse af Teyana Taylor før (læs her) og den er ikke blevet mindre efter yndlings Mr. West med den flotte fornavn Kanye har lavet et nyt album med hende.

Så voila gør dig selv en tjeneste, og lyt til de fantastiske numre her: https://open.spotify.com/album

2:

Backgammon – total 90’er cafespil, men det holder altså stadigvæk.

3:

Goboat – jeg har en indre sømand. Jeg har altid elsket alt med vand, og især at være på en båd. Derfor er min nye yndlings sommerbeskæftigelse også at leje en Goboat og tøffe rundt i Københavns havn med et glas rose i hånden. Man bliver altså lykkelig af sådan en tur.

4:

Cykle ud i verden og se nye ting. Det gjorde min veninde og jeg den anden dag – vores bikes tog os på en skøn tur op af Strandvejen og op til Ordrupgård, som desværre er lukket for tiden – men det er deres kunsthave ikke. Snyd ikke dig selv for den oplevelse, og udforsk havens mange vilde kunst installationer.  Det var helt fantastisk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix-anbefalinger!