Du ved, du er i sommerhus når...

Netflix sjov!

En gang imellem har man bare brug for at se noget rart, sjovt og ikke voldsomt, og her kommer Netflix’s comedy specials på banen.

Jeg har aldrig været den store comedy-fan, der har haft fanplakater med Mick Øgendahl eller Anden hængende, men da jeg elsker at grine, kan jeg jo lige pludselig se, at jeg er gået glip af en masse glæde ved ikke at se den slags shows. Derfor har jeg kastet mig ud i Netflixs sjove kategori, og har set 3 VIRKELIG grineren specials, som jeg vil dele med jer.

1:

Elder Millenial

Jeg følte mig meget ramt, da jeg så Iliza Shlesinger show, der handler om at være single, kvinde og millenial, derfor indrømmer jeg gerne, at dette her nok mest er fun, fun for damer…

2:

Humanity

Du kender ham jo godt… Og han er skide sjov – også i det her show, hvor han som altid går laaaaaaaaangt over grænsen. Så det her er altså ikke for sarte og politisk korrekte sjæle… 😉

3:

The Return

Jeg har før anbefalet alt med Judd Apatow (og måske også dette show?!), da jeg elsker alle film og serier han sætter sit kreative præg på. Han kommer med utrolig mange fine indsigter om livet og Kardashians leveret med masser af sarkasme og glimt i øjet.

Chelsea Handler Enjoy GIF - Find & Share on GIPHY

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ved, du er i sommerhus når...