GUUUUUU(d)CCI hvor pænt!

Opturs-ting!

Der er nok ting her i verden at brokke sig over – så fordi det er for mainstream at klage, har jeg i stedet for lavet en nice-liste 😉

1:

Lauryn Hill har lavet et af mine favorit albums, hvilket udkom for 20år siden. 20år… Jeg havde ikke glemt ”The miseducation of Lauryn Hill” men det var bare lang tid siden, at jeg havde hørt det hele fra start – slut, og hurraaaaa det er altså bare lækkert, og noget man skal huske i denne swipe-tid, nemlig at give sig tid til at nyde et helt album.

2:

Og fra Lauryn til Lauren… The Hills kommer tilbage!!! Desværre uden Miss Conrad og Brody, meeeen med Heidi, Spencer, Justin Bobby og Audrina. Så der er nok ikke sparet på dramaet.

3:

Lag på lag sæsonen nærmer sig. Jubiiiii! For det er da en del nemmere at finde et nice outfit, når man ikke skal overveje, hvor lidt tøj man kan have på. Jeg er fan – og efter en sommer i meget lette klæder, er jeg overhovedet ikke klart til noget stramt og denim agtigt. Så jeg tænker, at efteråret skal bruges i ekstra blødt tøj. Gerne noget i denne stil:

http://www.asos.com/adidas-originals

http://www.asos.com/reclaimed-vintage

4:

At slippe sine bekymringer. Nemmere sagt end gjort… Men puha hvor bruger vi alle meget tid på at bekymre os. Især om fremtiden… Hvad med mit job? Hvad med min kæreste? Finder jeg en kæreste? Skal vi blive boende? Hvad er det for en weird plet jeg har på min hud… Når man først starter, er det svært at stoppe… men nøøøøj man bliver ikke et gladere menneske, af at bruge så meget krudt på det. Jeg plejer selv at synge denne (eller bare omkvædet) når jeg selv starter bekymrings-bussen.

5:

Når andre mennesker tænker på en… Cliché men noget man selv skal huske på at gøre for andre. For det at få en sms fra en veninde, der bare lige vil høre, om man har det godt, ens mor der har købt en plante til en – bare fordi, eller ens kollega der lige laver en kop kaffe til en. Yup det bliver man altså glad af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUUUUUU(d)CCI hvor pænt!