Opturs-ting!

Verdens bedste mascara?

Så er jeg på den igen… Jep – der skal testes mascara’er. Som tidligere (læs med her) har jeg fået 3 stk’s fra Loreal, som jeg vil teste, og se om de er gode nok til at slå min favorit mascara af banen…

Den første jeg giver et forsøg er Telescopic.

Om produktet siger de selv:

Telescopic-mascara passer til dig, som vil have en klassisk længdemascara, der også definerer vipperne. Mascaraen har en smal og tynd gummibørste med små børstehår for at nå de korte vipper. Giver vipper, der ser længere ud.

Sååå her er jeg… helt uden mascara og uden mod på at omverden skal se mig 😉

Og her er jeg så efter jeg har givet vipperne en omgang med Telescopic-vidunderet – med duck face, mascara og heeeeeyyyy world attitude.

For OMG den er fantastisk denne mascara. Super nem at lægge, giver med det samme virkelig lange vipper, og god farve. Den bliver sgu svær at slå denne her…

Køb den her: https://www.boozt.com/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opturs-ting!