Verdens bedste mascara?

Verdens bedste mascara del2…

Næste vidunder der skal igennem den STOOOOOORE mascara-test, er Unlimited Mascara fra L’oreal.

Ved første øjekast er det den anderledes indpakning, der fanger min opmærksomhed – og at der er mulighed for at dreje børstens greb… Men lad os lige høre, hvad L’oreal selv siger, inden jeg fortæller mere :

Mascara der giver en lash lift-effekt for uendelig længde, volumen og løft som holder.

Det lyder jo alt sammen som noget, jeg gerne vil have en mascara skal kunne. Løft, længde og volume – yes, yes og yeeeeees. Så here we go again… Mit ansigt før jeg giver mig i kast med vidunderet.

Ooooog efter:

Den holder, hvad den lover… Masser af løft, længde og volumen. Ret vildt resultat egentlig. Meeeeen jeg må dog sige, at den er en smule svær at bruge. Jeg er ikke kendt for mine make up skills, og skal altid bruge 40000 vatpinde, efter jeg har taget mascara på. Så hvis du er en smule mere advanced indenfor mascara-pålægning, kan det godt være, at dit resultat bliver endnu flottere.

Men alt i alt endnu en AMAAAAZING mascara.

Køb den her: https://www.matas.dk/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste mascara?