Broke a$$hopping

Spiseforstyrrelse del 2

I går mødte jeg min gamle søde kollega på gaden. Efter vi havde small talket en smule sagde hun: Jeg læser din blog. Uuuuh tænkte jeg… Min blog – gud ja. For selvom jeg ikke er verdens mest aktive og udleverende blogger, har jeg jo alligevel delt ting om mit break up, min søster og andre store og små tanker. Men det er som om, at så snart jeg har postet det, glemmer jeg lidt at mine ord og tanker lever derude, og folk jeg kender og ikke kender læser dem. Det lyder måske en smule banalt, og du tænker måske har hun røget verdens største joint… Men nej… det er altså en underlig tanke. Hahah…Meeeeen samtidig også helt fantastisk.

Mit mest læste indlæg til dato er dette: http://itsbanannas.dk/2018/09/30/ og nu forstår jeg, hvorfor det er så vigtigt at dele historier som den. Jeg har simpelthen fået de sødeste beskeder og kommentarer fra folk fra min gamle folkeskole, gamle naboer og søde mennesker, jeg ikke kender. Både til min søster og jeg <3

Derfor har jeg også fået blod på tanden. Det er sgu vigtigt, at vi er åbne og er med til at gøre psykisk sygdom til noget mindre tabubelagt, især når jeg har en kanal som denne, hvor der er plads til andet end glimmer iPhonecovers og tanker om Kardashians (ikke at jeg stopper med det…)

Såååååå… i første omgang vil jeg høre jer, om I har nogle spørgsmål eller kommentarer? Ting I gerne vil vide mere om, i forhold til at være pårørende til en med en spiseforstyrrelse? Eller spørgsmål til Frederikke om hendes spiseforstyrrelse?

Smid gerne en kommentar, så kommer det med i næste del.

TAK fordi I læser med <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broke a$$hopping