Farvel!

Namaste day bitches!

Jeg har før talt om, hvor lækker du kan blive uden at skulle forlade din bolig (Læs her: http://itsbanannas.dk/sixpack-og-sofa/)

Og som den serviceminded blogger jeg er, er jeg klar med et skide godt tip igen, igen. Denne gang med et smukt Namaste foran. For min yndlings Youtube-yogi er nemlig på banen med en lækker 30 dage challenge.

Hver dag uploader hun en ny video, så man igennem de næste 30 dage for bygget mere og mere på sin yogapraksis. Praksissen er for alle – så hvis du ligesom mig har svinget stængerne på måtten i lang tid, så er det stadig interessant, og hvis du er helt skinnende ny – så er dette en god start.  Så join mig, hop op på yogamåtten og kom igennem en grå januar med en lækkert yoga-smil.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel!