Wrestling!

Se den NU!!!!!!!!

Da lyset blev tændt kiggede min veninde og jeg på hinanden med røde øjne, meget våde kleenex i hånden og popcornene spredt ud over hele gulvet… Vi behøvede ikke at sige noget til hinanden, for vi havde i de sidste 2 timers tid holdte lidt i hånden, delt tørre øjnene papir og givet hinandens arme et par klem. Så vi vidste præcis, hvor berørte vi begge var. For er du sindssyg, hvor “Unge Astrid” kryber ind under huden på dig – på den helt rigtige og fantastiske måde.

Historien om Astrid Lindgrens ungdom er fortalt uden at fortælle, nååå jaaa det var sådan hun blev inspireret til historien om Emil fra Lønneberg eller Pippi Langstrømpe – man bliver derimod forkælet med små hints, hvor man selv kan lægge 2 og 2 sammen. Samtidig hører vi børnestemmer fra nutiden, der fortæller om, hvordan hendes historier stadig gør indtryk. Så rørende.

Så skynd dig at fylde lommerne med kleenex og hop i biografen og nyd en af de bedste film, jeg længe har set.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wrestling!