Krydstogtferie!

På krydstogt i Caribien

Skip O’Hoi!

Nååå… Hvordan var det så at være på krydstogt i Caribien? Ja, det spørgsmål har jeg besvaret en del gange den sidste uges tid. Det korte svar er: Vildt, skørt, lækkert, overvældende og ja… en oplevelse værd.

Hvis du vil have et lidt længere svar, så læs med her.

Hvilken type mennesker er der på et krydstogt?

Tjaa alt godt fra havet vil jeg sige 😉 Men primært amerikanere da vi valgte af sejle fra Orlando af. Vores skib var ikke et børne-agtigt skib, derfor var der begrænset med børn og børneaktiviteter. Her var en god blanding af kærestepar, familier med halv-voksne børn, pensionister og vennegrupper.

Hvad kan man lave?

ALT! På vores skib var der for at nævne lidt: Et casino, bowlingbane, spa-område, træningscenter, botoxlæge, musicalshows, danseshows, quizzer, butikker, zumba-undervisning, koncerter – jep du skulle nødigt kede dig.

Er maden lækker?

VIRKELIG lækker! Nu er jeg modsat Se&Hør-manden IKKE den store buffet-fan, men skibets udvalg var ikke at spøge med. Buffeten var et overflødighedshorn af lækre retter, kager, is, frisk frugt, pomfritter og andre klassiske buffet-retter 😉 Derudover var der en del restauranter på skibet, hvor man kunne nyde morgenmad, frokost eller middag. Maden der var lige et par steps over buffeten, oooog udover god mad, er der altså også noget ekstra fedt ved at kunne nyde 3 retter og alt den lækre vin, man vil uden at skulle bekymre sig om regningen.

Keder man sig ikke?

Nej… Skibet har sørget for at det er umuligt. Lige meget hvilken type underholdning eller aktivitet, du nyder at bruge din ferie på, kan du dyrke det her. Det eneste man måske kunne drømme om, var en smule fred og ro 😆

Ville du gøre det igen?

Ja og nej… Jeg er super glad for at have oplevet det. Men det er virkelig en weird og anderledes måde at være på ferie på. Jeg er nok mere typen, der skal bruge en kombi af underholdning, oplevelser men også RO. Som den gamle dame jeg er, har jeg også brug for at kunne hygge med min bog, uden at blive forstyrret af halvfulde amerikanere, der bare gerne vil hyggesnakke lidt 😉

Men alt i alt var det en lækker, lækker ferie. Jeg glæder mig til at dele mere med jer.

Og husk spørg endelig, hvis der er andet, du drømmer om at vide 😘

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krydstogtferie!