Netflix & HBO

SNOB!

Jeg ser ikke mig selv som en snob… Meeeeen alligevel tog jeg mig selv i at tænke: Hell noooo – ellers tak, jeg skal ikke ses siddende med en Marian Keys bog. Egentlig ikke en særlig sød tanke at få, nu når min veninde var så gavmild og give mig lidt sommerferielæsning.

Men som den søde (og konfliktsky) person jeg er, så jeg sådan her ud og sagde pænt tak.

Der gik lang tid, hvor den farvestrålende bog med den “sjove” font lå og kiggede på mig, og hviskede lææææææs mig så din bogsnob. Og til sidst gav jeg efter…

Her måtte jeg så sluge min stolthed, alt imens jeg slugte små 600 sider. For bogen var fantastisk!!! Jeg grinte, græd og følte mig meget underholdt. Så ja… man skal ikke være for fin til at indrømme, når man tager fejl. Så derfor undskyld til min veninde, og alle andre, der læser Marian Keys. Jeg forstår jer… Selvom det er chicklit og ikke ligeså cool som at læse tung russisk litteratur, så har sjælen også brug for candyfloss. Og det er lige, hvad hendes bøger er. Lette, søde og lyserøde.

Så spring ud i det og start med “En charmerende mand” – en yderst charmerende historie.

2 kommentarer

 • Jeg har læst ALLE damens bøger – Sidste Udkald og Rachels Ferie læser jeg hvert eneste år. Hun ér bare så god, klicheforesider eller ej 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Itsbanannas

   Haha ja hun er… Det må jeg jo indrømme. Men daaaaaamn er der ikke et forlag derude, der snart tænker vi giver lige bøgerne en make over 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix & HBO