En dag tilbage...

Gratis yoga!

Jeg har prøvet maaange former for træning. Lige fra capoeira til løb til salsa. Noget med større succes end andet 😉 Så noget jeg virkelig tager med mig fra 2019 er: træn noget der gør dig glad. Indeni og udenpå. For seriøst livet er for kort til at slæbe dig selv rundt om søerne, hvis du virkelig hader at løbe.

Det der virker for mig er: dans og yoga.

Jeg har efterhånden prøvet mange forskellige yogaformer, undervisere og undervisningssteder. Derfor synes jeg, at jeg har belæg nok til at sige: jeg har fundet det absolut bedste sted og underviser 😉 Nemlig hjemme i stuen med min yoga-friend Adriene. Udover at hun har en deeejlig stemme, et pænt lokale, og en mega sød hund, der tit “deltager” i videoerne, er hun fantastisk til at sætte programmer sammen. Jeg keder mig aldrig til hendes videoer.

Lige nu deltager jeg i hendes 30 day yoga journey, hvor hun hver dag i januar uploader en ny video. Jeg gjorde det samme sidste år, og glædede mig hver dag til at smide mig på måtten, og se hvad vi nu skulle lave.

Så, har du mod på 30 dages gratis træning? Så kom med her:

(Hvis du er en advanced yogi, så giv det en chance, selvom du synes video 1 er liiidt for slow – det bliver vildere)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag tilbage...