Holaaaaaaa!

Holaaaaaaa!

Kan man være en rigtig blogger, hvis man hader at få taget fotos? Og man egentlig helst kan lide, at alle kan lide en… ? Tjaaaa det vil jeg finde ud af nu!
For når man ser, hvad der ellers findes derude i bloggerverden af kedelige kageopskrifter, trælse brokkelister over det hårde bloggerliv, og andet navlepilleri så tænker man, okay… jeg har noget andet at byde på.

Men ved at kaste mig ud i det her, er det også en accept af, at det faktisk er okay, at ikke alle kan lide en (omg… jeg fortryder det allerede… PLEASEEE LIKE MEEEE)

Men nu gør jeg det altså…
Så til mig selv vil jeg så sige: Slip den løs den tiger… Vis dem, hvad du kan… Og til jer andre, vil jeg i bedste cirkus-stil sige: Mine damer og herrer… VELKOMMEN til… om det bliver et stuuurt stuuuurt nummer, vil tiden vise.. Det jeg ved med sikkerhed er, at denne blog IKKE vil byde på:
1: Avocadomadder
2: Selfies uden bh
3: Indlæg, hvor jeg omtaler min kæreste eller venner kun med forbogstav. Min kærester hedder Nils… Så er det på det rene… Ikke N.

Til gengæld kan jeg tilbyde:
1: Links til de flotteste iPhonecovers, du nogensinde har set.
2: Tanker om Kardashians, ikke at have nogen børn (endnu), og livet på et reklamebureau.
3: Aaaaalt mellem himmel og jord, der glimter, glitre og skinner.

Møs fra Anna

bananna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Holaaaaaaa!