Havet er skønt!

Coco Jamboo!

kokos

Hver gang jeg ser en kokosnød, dufter til en Pina Colada eller smører mig ind i kokosolie popper 90’er klassikeren Coco Jamboo op i mit hoved. Ya ya ya coco jamboo, ya ya yeah – tænker jeg for mig selv.

Og det er ikke sjældent, at det sker… For jeg elsker at smøre mig ind i alt, hvad der minder om palmestrand og blå laguner.  For helt ærligt altså… Når man bor i et land, hvor det mest eksotiske er Shawarma-barer og salsa på aftenskole, så skylder vi altså os selv lidt lækkert, der gør at vi kan drømme os frem eller tilbage i tiden…

fullsizerender

Disse 3 herligheder kan erhverves i & other stories for ikke særlig mange moneter, og hvis du oven i købet afleverer den tomme emballage tilbage, får du 10% rabat på dit næste køb – god stil!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havet er skønt!