Kære materielle guder...

I går var jeg til et virkelig awesome event…

fullsizerender

Jeg har altid været fascineret af freelancere og iværksættere – og tænkt: nøøøj… de er godt nok modige/seje og må være vilde med havregrød og usikkerhed 😉

Derfor skyndte jeg mig også at købe billet, da jeg så, at Girls Are Awesome holdte et event om det.

Girls Are Awesome er et nyt tiltag, som de seje folk bag Bitchslap står bag. For at hylde kvinder og sætte fokus på de mange dygtige og seje ladies, der findes derude.

Eventet i går bød på 3 talks:

Carla Cammilla Hjort (Artrebels, Trailerpark, Space 10)

Veronica D’Souza (Carcel)

Clare McNally (Strategic Brand Creator hos Konstellation & Republica)

De gav hver især en speak om deres karriere, og hvordan de har opnået de ting, de drømte om.

Det som gjorde størst indtryk på mig var, at de alle sammen egentlig havde samme råd. Find dig selv og stol på dig selv! Du er allerede nok. Det virker måske simpelt, men når man lever i en verden, hvor vi konstant bliver bombarderet med artikler, og billeder af hvordan vi bliver tyndere, rigere, en bedre kæreste, dygtigere kollega osv. Så var det utrolig befriende at høre de ord.

Jeg gik beriget derfra og med en følelse af at sige: fuck this – jeg kan fanmer også selv, og en tro på at hvis jeg virkelig gerne vil have mit eget firma, så kan jeg sagtens det. Man behøver ikke at have tænkt det helt til slut, og have lagt en livsplan for de næste 15år. Vær modig. Aaaaarghhhhh… bare tanken om det giver mig allerede ticks… Men er alligevel utrolig tillokkende…

Jeg glæder mig allerede til næste Girls Are Awesome event.

Følg dem på Instagram og få en daglig dosis girl power i lækker format.

https://www.instagram.com/girlsareawesome/

… Og husk som Thomas Mygind ville sige:

“Intet er umuligt for den, som bærer viljen i hjertet.”

img_5942

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære materielle guder...