Total yndlings!

Kære materielle guder…

Jeg har lært, at de ting man ønsker sig/mangler/ikke kan leve uden, skal man sige højt, at man vil have. Det virker måske en smule underligt, og jeg føler mig ofte som Anna 7år, der sidder og peger på alt i Fætter BR kataloget, når jeg gør det. Men trust me – det virker. For nyligt dumpede der en masse produkter fra La Mer ned i skødet på mig, efter jeg havde tænkt højt, at eeeeeej dem vil jeg bare så gerne prøve (mere om dem snart)

Så det her er samme trick bare i blog form.

1:

Jeg ønsker mig en nice gulvtæppe til min entre. tumblr_nhiz75vk0m1r4vg6ro1_500

2:

En lyserød væg.tumblr_ockqpikslc1uz7z3yo1_500

3:

Et stk’s badetøj jeg føler mig herre Beyonce i.

tumblr_oedq6fj2n31udu0z9o1_500

4:

De har støvler… Ah men altså…

tumblr_om40ujavpl1qad56lo1_500

5:

En tur til Japan.

tumblr_omxx9pun771qzoxf3o1_500

Det var ønsker nok til den materielle ønskebrønd (for nu…)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Total yndlings!