Fire flotte fund!

5 tips til Rom!

img_6118

Det er ikke fordi, jeg kan kalde mig en Romisseur efter 4 dage i Rom, men jeg tillader mig alligevel, at give et par tips videre.

1: Med frygt for at lyde som en skrap mor, så husk at tis af og tage gode sko på. Gode som i jeg kan bestige Mount Everest i de her sko. Hvilket leder mig videre til næste punkt…

2: GÅ! Rom nydes bedst til fods, da de fleste seværdigheder ligger rimelig tæt på hinanden. Du slipper også for Metro-stress og oplever meget mere af byen ved at bruge fusserne.

3: Bo et sted med en terrasse/balkon. Jeg tror aldrig, at jeg har været i en by med så mange turister som i Rom. Der er mennesker, gadesælgere og selfiesticks over alt!!! Derfor er det rart at kunne komme hjem og føle sig ”alene” og fordøje dagens oplevelser, uden at du skal forholde dig til ham, der prøver at sælge dig roser, grædende overtrætte børn og andet ubehageligt.

4: Spis morgenmad hjemme. Rom er ikke en uuuuh brunch hygge by. Så spar dine euros og hop i stedet ned i det lokale supermarked og køb lækkert og billigt ind.

5: Embrace din indre turist. Du kan ligeså godt droppe at lege lokal… for de lokale er ikke i downtown. Så slip dine rejsenykker og nyd turistlivet. Køb pavekalenderen, den største gelato og pak rygsækken med solcreme, selfiesticks og snacks. For det er altså sjovere, når man bare giver efter og nyder, hvad der er foran en.img_6070

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fire flotte fund!