5 tips til Rom!

Loppelady!

Det er som om, at hele København har besluttet sig for, at nu er vintage, loppe, arveting og tøj tha shit, hvilket er virkelig fedt. Hele før finanskrisen nyt, nyt, nyt sex and the city – min formue hænger i mit skab mentalitet er egentlig også ret ucharmerende.

Jeg er selv en ivrig sælger på Trendsales, Tradono og diverse loppemarkeder. Jeg har for det meste holdte mig til sælger-rollen, men her på det sidste har jeg bevæget mig ud blandt de købelystne og fundet guld.

I søndags tog min mor mig med til Charlottenlund loppemarked, hvor jeg i bedste Nordsjællandsstilen købte pels, lak og mink hårbøjle.

fnder

fullsizerender

fullsizerender

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 tips til Rom!