OH la laaaa

Swim good!

Som I måske kan huske, havde jeg en grusom badedragts-oplevelse her for nyligt. Min løsning var squat challenge og at bestille en badedragt online, så jeg kunne slippe for prøverumsbelysning og mindreværd. Min plan lykkedes og jeg er endt med en badedragt, der nok mest af alt ligner en, en 8årig ville vælge, men whaaaaat ever – jeg elsker den.

Jeg nød hvert et øjeblik i den i Barcelona.

img_6287

Du kan købe den på Zalando, hvor den faktisk er sat ned nu. Klik her: https://www.zalando.dk/evenandodd-badedragter-whitemulti-coloured-ev481da0q-a11.html

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OH la laaaa