Swim good!

Ganni guuuuurls

Hvad gør man når man er influenzaramt og skal til 60års fødselsdag… ikke hvilken som helst 60års men ens fars… Jamen så hopper man i en flot Ganni kjole, spiser alverdens piller og siger carpe diem – det går nok. Det gjorde det selvfølgelig også. fullender

fullsizerender

Mine nye pelsede venner førte mig sikkert igennem aften og kjolen var let, luftig og løs – aaaaaaah.

fullsizerener

Kjolen er rimelig nedringet, så hvis man ligesom mig aldrig heeelt er i humør til det, så kan en underkjole med smuk blonde anbefales. Denne her fra Ganni smyger sig om kroppen og dækker det, der skal dækkes på en lækker og delikat måde.

sizerender

Tænker du… Ej hvor er den altså bare pæn den kjole – den må jeg også eje. Jamen så køb den da her: http://www.ganni.com/da/shop/kjoler/newman-georgette-maxi-dress/F1660.html?dwvar_F1660_color=Black#page=4-6&start=54

Og hvis du mangler den perfekte underkjole, så find den her:

http://www.ganni.com/da/shop/lingerie/montmartre-slip/A0870.html?dwvar_A0870_color=Black#page=1-1&start=13

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Swim good!