Ganni guuuuurls

Få Rihannas look!

1213769

Okay… Jeg vidste allerede inden, at jeg hørte “Wild thoughts”, at jeg ville være vild med den. Rihanna, Dj Khaled og Mariaaaaa, Mariaaaaaaaaaaaaaaaa – jep tilpas meget fløde presset igennem hitmaskinen, det plejer at være lige noget for mig.

Udover at det er et perfekt sommerhit, ser Rihanna jo for nice ud. Jeg fik med det samme lyst til at iføre mig bandana, kæmpe bling smykker og farvet briller. Men desværre er jeg jo ikke RihAnna, og jeg kommer nok mere til at ligne en sørgelig pirat end en lækker badass senorita.

rihanna-wild-thoughts-blue-2017-billboard-1548

Meeeeeeeen… noget der gjorde mig glad igen var, at jeg har fundet en fantastisk Instagramprofil ( https://www.instagram.com/hausofrihanna/ ), der giver dig links til alle RiRi’s looks. Så slut med at skulle google sig frem – de hjælper dig på vej.

Så nu er det kun din bankkonto, der kan stoppe dig for selv at købe piratlooket.

rihanna-wild-thoughts-dj-khaled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni guuuuurls