Sådan får du de længste vipper!!!

Pull & Bear shopping!

fullsizerender-kopi

En af de mange gode ting ved Barcelona er, at de har Pull & Bear. Jeg havde indtil fornylig kun set deres webshop, så da jeg så deres fysiske butik i Barcelona, måtte jeg derind.

Pull & Bear er ejet af de samme folk, som ejer Zara. P&B er en mere young, hip og freeeeeeesh (ligesom mig 😉 ) udgave af den spanske darling, og har flere glimmerdimser, unicorndutter og print t-shirts end du kan overskue. Men jeg fandt alligevel et par fine ting derind. Blandt andet Banana-tasken (omg) og min nye solhat.

fullsrender

Shop amok her: https://www.pullandbear.com/dk/en/woman-c1010141503.html

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får du de længste vipper!!!