Pull & Bear shopping!

Gucci, Gucci, Gucci!

fullsizerender

gucci-ss17-campaign-12

Siden Alessandro Michele blev en del af Gucci, har jeg ligesom resten af verden været fuldstændig solgt. JEG VIL HAVE DET HELEEEEE! Især de slangebesatte jakker, sko, trøjer osv. talte til mig tøj<3 men ikke min pengepung… Heldigvis har jeg engang taget et sykursus, så jeg er ikke bange for en symaskine. Derfor er jeg klar på at kaste mig ud i et slange-påsætnings-projekt.

Jeg har nemlig købt 6 stk’s på Etsy. Så nu er det bare at beslutte mig for, hvad de skal på…

fuzerender

Udover det tænker mit materielle hjerte utrolig meget på de nye AWESOME bæltetasker fra Gucci. diaryarticledouble_s73-gg-belts-02_001_default

diaryarticledouble_s73-gg-belts-08_001_defaultDem tror jeg desværre ikke selv, at jeg kan lave 😉 Såååå kære materielle guder – pretty pleeeeeeeaseeeeee!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pull & Bear shopping!