To Roskilde Festival or not to Roskilde Festival...

Girls, Girls, Giiiiirls pt.5

18403226_10155268835019089_7777139690067980977_n

Vi er nået til en af mine absolutte favorit damer i hele verden – the one and only eller skulle jeg sige el único – Frida Kahlo!

Min fascination af den mexicanske legende begyndte allerede i gymnasiet (altså for maaaaaaaange år siden).

frida-kahlo-diego-in-my-thoughts

Hendes tragiske historie, der startede med en busulykke, hvor hun fik et stålrør igennem sig, hvilket gjorde, at det senere hen blev umuligt for hende, at gennemføre en graviditet, gjorde hende sengeliggende i mange måneder. Dengang kunne man jo ikke fordrive tiden med Netflix og tage selfies, så hun begyndte i stedet for at male – sig selv…

frida-kahlo

Der er skrevet ufattelig mange bøger om hendes spændende liv (hun var gift med Mexicos mest kendte maler Diego Rivera, de hang ud med kendte kommunister, de rejste til New York, hvor hun blev kendt for hendes eksotiske tøjstil) og lavet en god film, som også kan anbefales.

Udover det skylder man sig selv, at slå et smut forbi hendes hjem lidt udenfor Mexico City, hvis man er på de breddegrader. Flere af rummene i huset, står som de gjorde, da hun døde, og til huset hører der den fineste lille have, hvor du kan nyde en iskold cerveza og suge solen og det smukke kunst heeeeelt ind.

las-dos-fridas-600x569

Men hurraaa for Frida Kahlo og hendes malerier, der altid rør mig dybt.

me-and-my-parrots

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To Roskilde Festival or not to Roskilde Festival...