Girls, Girls, Giiiiirls pt.5

Tanker om outfitbilleder…

Som tidligere nævnt hader jeg at få taget fotos… Som i hader… Men kun hvis det er andre, der tager dem af mig – se, hvis jeg selv vender kameraet på iPhonen, så har jeg ingen problemer med at lege Kim Kardashian (dog med tøj på)

Derfor er det svært for mig at få taget outfitfotos, hvilket irriterer mig, da det er en af de ting,  jeg selv elsker ved at læse blogs. Blive inspireret, blive misundelig over hvorfor det ikke er mig, der har de: lår, arme, sko, øreringe, sofapuder og jeg kunne blive ved.

Så indtil jeg får en bloggerkæreste, der gider at tage outfitbilleder af mig, og jeg lærer at det er okay, at få taget fotos, uden at føle mig sådan her:

Chandler Bing GIF - Find & Share on GIPHY

…Så bliver det altså på denne her facon:

Christie Brinkley Smile GIF by The Meredith Vieira Show - Find & Share on GIPHY

Så voila – her er mit forsøg på at vise min nye Tokyo-t-shirt. Duckfacet er ligesom for at forstærke Japan-følelsen 😉

img_6528

img_6529

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girls, Girls, Giiiiirls pt.5