Tanker om outfitbilleder…

Mit ”hemmelige” spot!

fullsizerender-kopi

Engang imellem kan jeg godt få lidt byfnadder. Blive irriteret over at der er folk over alt, at jeg føler, at jeg skal tørre søvnen ud af øjnene, før end jeg smutter ned i 7/11 efter mælk, og at jeg kender byen så godt. Når jeg får det sådan, hopper jeg ofte på cyklen og smutter ud til mit hemmelige spot.

fullsizer

Det tager faktisk ikke mere end 20 minutter fra Nørrebro på cykel, før end jeg føler, at jeg er på ferie/i et andet land. Det eksotiske fremmede og spændende land, jeg ankommer til hedder noget så flot som Helleruuuuuup. Her er alt anderledes. Husene er kolo enorme, butikkerne fulde af dyre ting, gaderne brede, og det bedste af det hele… de har stranden.

fullsizerender

Mit yndlingssted er Hellerup strand. Her er både den fineste mini havn, en badebro og den flotteste rosenhave. Det er fantastisk, at kunne smutte herud og føle sig lidt eksklusiv og få et afbræk.

sizerender

Sååå hvis du ligesom mig trænger til noget rigtig frisk luft, lidt luksus og verdens største is (kan købes hos Ludolf – lad dig ikke skræmme af køen, det er ventetiden værd) så slå et smut forbi 2900 Happiness.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om outfitbilleder…