Lær mig lidt bedre at kende!

Japan på Nørrebro!

img_6646

På Jægersborggade på Nørrebro er der åbnet en fantastisk butik. Her kan du få japanske streetstyles, som taler lige til mit sjove iPhone-cover, dimse, skørt tøj hjerte.

img_6647

Det passer mig helt perfekt, for jeg drømmer utrolig meget om at komme til Japan, men so far har det ikke lige stået i stjernerne, at jeg skal afsted. Så hvis jeg ikke kan komme til Japan, må Japan jo komme til mig 😉

img_6648

Butikken hedder Noaburo – som betyder Nørrebro på Japansk.

img_6649

Jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at købe noget med hjem. Og se lige hvor pænt, det bliver pakket ind! Det gør bare hele oplevelsen endnu bedre.

img_6653

Det var denne fine velourtaske med kvaster, jeg måtte eje. Den findes i flere forskellige farver, og jeg har allerede lyst til at købe flere af den… Meeeen ferien står for døren, så jeg må være fornuftige (kedelig) Anna.

img_6654

Tjek deres fine Instagram ud her: https://www.instagram.com/noaburo/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lær mig lidt bedre at kende!