See you later alligator...

3 serier du skal se!

Jeg har sporet et mønster hos mig selv. Jeg er åbenbart vild med serier, der forgår i Los Angeles, eller så er det bare en ny trend, at alle serier forgår i City of Angels?

Anyways… I skal ikke snydes for et par gode anbefalinger, så damdadadaaaaaaaam Annas tv-guide er på banen igen – nu med 3 fantastiske LA-serier.

1: Love

Judd Apatow som også står bag Girls er rimelig god til at lave film og serier, jeg har lyst til at bruge min dyrebare serietid på.

Love er egentlig en klassisk fortælling om en mand og en kvinde, og deres liv hver for sig og sammen. Men personerne i serien er så interessante, irriterende og sjove, at dette show er alt andet end klassisk.

Den kvindelige hovedperson Mickey er ligesom Hannah i Girls  – øretæveindbydende og selvoptaget men man holder alligevel af hende og med hende.

Så hvis du kan lide Girls, Insecure og romantiske komedier med et twist – så er Love helt klart en serie, du vil falde for.

Se sæson 1 og 2 på Netflix.

 

2: Casual

Endnu en LA-serie der handler om forhold. Men denne gang er det lidt mere kompliceret. Vi følger søskendeparret Valerie og Alex. Hun er fraskilt og har en teenagedatter, han er bachelor og lever af de penge han har tjent på at lave en dating app. Serien god underholdning, nem at se og noget jeg altid ser efter et afsnit The handmaids tale (den kommer jeg tilbage til på et senere tidspunkt), så jeg kan komme af med alt ubehaget i kroppen.

Se sæson 1,2 og 3 på HBO

3: Better things

Okay hvis du har set Californiacation, så kan du huske den lille dame med den hæse stemme. Hende vi alle sammen elskede. Well nu har hun sin heeeelt egen serie, som hun har skrevet sammen med Louis C.K.

Serien handler i korte træk om en singlemama med 3 piger, der samtidig skal have hendes skuespillerkarriere til at fungere.

Ligesom de 2 førnævnte serier, er den sød, sjov og let fordøjelig.

Se sæson 1 på HBO

God fornøjelse 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

See you later alligator...